Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Kao deo GARDENA sistema prskalica, GARDENA L-element od 25 mm x 3/4" muški navoj služi za povezivanje automatske prskalice T 380 sa turbo pogonom (art. 8205-29), oscilatorne automatske prskalice T 140 (art. 1537-29) i automatskog sistema AquaContour za zalivanje velikih površina (art. 1559-29) na cev. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji povezivanja "Quick & Easy", sastavljanje i rastavljanje cevi se izvodi bez alata, jednostavnim okretanjem navoja za 140°. Navoj spoja L-elementa je samozaptivajući da bi se obezbedio bezbedan rad, bez curenja vode.

Broj refence: 2781
  • Jednostavna ugradnja

    Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji povezivanja "Quick & Easy", omogućeno je brzo sastavljanje cevi jednostavnim okretanjem navoja za 140°. To omogućava uštedu energije i vremena prilikom ugradnje cevovoda.

  • Bez curenja vode

    Navoj spoja je samozaptivajući i nikakvi dodatni materijali za zaptivanje nisu potrebni.

    Navoj spoja je samozaptivajući i nikakvi dodatni materijali za zaptivanje nisu potrebni.

Artikli i određivanje cena
Šifra proizvoda Broj artikla Add to wish list
2781-20 901 01 77-01

Priručnici i dokumentacija

Priručnici i dokumentacija

Pogledajte odeljak sa uputstvima za upotrebu i dokumentacijom u okviru koga možete da pretražujete i preuzmete GARDENA priručnike za upotrebu i ostalu dokumentaciju.

Korisnička uputstva

Other GARDENA products

Weeding Trowel
Weeding Trowel (3517)