Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Pomoću kompleta priključaka GARDENA, motalica za crevo kolica sa točkovima ili klasična motalica mogu se povezati sa izvorom vode pomoću kompleta GARDENA priključaka. Crevo se može lako povezati pomoću nastavaka iz asortimana Original GARDENA System, i to pomoću dva standardna priključka za crevo (art. 915) i priključka za slavinu (art. 901). Standardna dužina samog creva iznosi 150 cm i reč je o Comfort crevu (art. 8673) prečnika 13 mm (1/2"), čiji pritisak pucanja iznosi 25 bara. Za lako i brzo povezivanje motalice za crevo kolica sa točkovima ili klasične motalice na izvor vode.

Broj refence: 708
  • Može se odmah koristiti

    Može se odmah koristiti

    Priključno crevo je standardne dužine i nastavci iz Original GARDENA System-a se mogu odmah priključiti na slavinu. Nakon priključivanja, odmah možete početi sa zalivanjem.

Artikli i određivanje cena
Šifra proizvoda Broj artikla Add to wish list
708-29 900 86 30-01

Priručnici i dokumentacija

Priručnici i dokumentacija

Pogledajte odeljak sa uputstvima za upotrebu i dokumentacijom u okviru koga možete da pretražujete i preuzmete GARDENA priručnike za upotrebu i ostalu dokumentaciju.

Korisnička uputstva

Other GARDENA products