Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Lagani GARDENA električni trimer za živu ogradu EasyCut 42 je izuzetno zgodan za šišanje manjih živih ograda. Zahvaljujući ergonomskom obliku trimer savršeno prianja u ruci. Veliko dugme za uključivanje omogućava lako i bezbedno pokretanje trimera u svakoj situaciji. Optimizovani oblici zubaca omogućavaju efikasno, brzo i precizno potkresivanje. Optimizovani oblici zubaca obezbeđuju nizak nivo vibriranja i olakšan rad. Električni trimer za živu ogradu poseduje snažan motor za energično i kontinuirano potkresivanje u jednom potezu - bez poteškoća u vidu blokada i prekida. GARDENA brine o vašoj bezbednosti. Zaštitni deo koji se nalazi na kraju noža štiti korisnika od mogućih povratnih impulsa prilikom potkresivanja blizu tla i štiti nož od oštećenja. Držač kabla sprečava slučajno odvajanje produžnog kabla.

Broj refence: 8870
 • Brže i preciznije sečenje

  Brže i preciznije sečenje

  Optimizovani oblici zubaca omogućavaju efikasno, brzo i precizno potkresivanje.

 • Lako sečenje

  Lako sečenje

  Optimizovani oblik oštrica obezbeđuje brže i lakše sečenje uz manje napora.

  Optimizovani oblik oštrica obezbeđuje brže i lakše sečenje uz manje napora.

 • Lako za korišćenje

  Lako za korišćenje

  Za olakšan, bezbedan i ugodan rad, trimer za živu ogradu odlično prianja u ruci zahvaljujući ergonomski oblikovanoj dršci.

  Za olakšan, bezbedan i ugodan rad, trimer za živu ogradu odlično prianja u ruci zahvaljujući ergonomski oblikovanoj dršci.

Specifikacije
Motor specification
Snaga 400 W
Standard equipment
Dužina noža 42 cm
Maksimalan prečnik sečenja 16 mm
Overall dimensions
Težina 3,4 kg
Vibration & noise data
Nivo zvuka, LWA 99 dB(A)
Jačina zvuka u uvu operatera 86 dB(A)
Vibration (ah) 2,5 m/s²
Artikli i određivanje cena
Šifra proizvoda Broj artikla Add to wish list
8870-20 966 05 64-01

Priručnici i dokumentacija

Priručnici i dokumentacija

Pogledajte odeljak sa uputstvima za upotrebu i dokumentacijom u okviru koga možete da pretražujete i preuzmete GARDENA priručnike za upotrebu i ostalu dokumentaciju.

Korisnička uputstva

Other GARDENA products

Weeding Trowel
Weeding Trowel (3517)