Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Vodena bašta u centru pažnje

Svako baštensko jezero je jedinstveno. Stil, veličina i oblik, kao i mesto na kom se nalazi određuju utisak koji ostavlja. Možemo reći da je vodena bašta uspela ako se savršeno uklapa u postojeću baštu.

Jezero se tokom noći može pretvoriti u noćni svet avantura ako maštovito upotrebite osvetljenje. Napravite neobičnu magičnu atmosferu oko vašeg jezerceta pomoću GARDENA osvetljenja i reflektora. Vaše jezerce će odmah postati glavni centar svih dešavanja u bašti.

GARDENA dekorativne kamene fontane, kao što je „delfin u skoku“ koji izbacuje vodu, još lepše izgledaju osvetljene GARDENA podvodnim svetlom koje svojim bezbednim niskim naponom od 12 volti na čaroban način ističe atmosferu baštenskog jezerceta u večernjim časovima. Reflektori mogu da se nameste da stoje uspravno ili vodoravno po potrebi a takođe mogu da stoje pojedinačno na standardnom ili šiljastom postolju ili kao dodatak mlaznici pumpe za fontanu. Postoje četiri boje stakla reflektora čime se uvek iznova stvaraju novi živopisni efekti. Spojite ukrasno i praktično tako što ćete izabrati UL35 podvodnu rasvetu koja se može koristiti u vodi, kao i van nje. Svetlo halogenih sijalica od 35W osvetljavaju staze i mesta na kojima možemo da se sapletemo kao što su korenje, ivice staza i razna udubljenja.

Novo GARDENA plutajuće osvetljene stvara čarobnu atmosferu. Površina vode izgleda kao da na njoj plutaju kugle sačinjene od svetla, koje ujedno osvetljavaju okolinu jezerceta pa sve izgleda kao u snu. Uz osvetljenje za prečnik od 160 ili 200 milimetara dostavlja se halogena sijalica od 5W, priključni kabl i sigurnosni transformator. Plastika je otporna na udarce, vremenske prilike i ekstremne temperature a uz nju osvetljenje izgleda lepo.

Comments