Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Najvažnije informacije o osnovnoj opremi za baštovane.

Da li koristite baštu kao otvoreni atelje za "slikanje" jedinstvenih slika biljaka prema trenutnom raspoloženju? Ako je odgovor potvrdan, onda vam je za to potrebna mašta i pravi alat. Najpogodniji je onaj alat koji odlično prianja u ruci zbog svog ergonomskog rukohvata, alat sa inovativnom tehnologijom koja daje prvoklasne rezultate i na kraju, ali ne i najmanje važan, alat koji lepo izgleda. Uz GARDENA alat, redovno održavanje bašte neće postati mučenje.

Koji alat morate uvek da imate u baštenskoj šupi?

Ručni alat iz asortimana GARDENA combisystem je pravi partner za redovno održavanje zemljišta. Vrtlarske motike, ručni kopači i orači sa dve zvezdice čine zemljište rastresitim bez oštećenja korenja. Odlikuju se jednostavnom upotrebom i odličnom ergonomijom. Baštenska lopatica izrađena od visokokvalitetnog čelika za sadnju i presađivanje biljaka je važan deo opreme. Grabulje iz asortimana GARDENA combisystem, koje služe za poravnavanje leja i obezbeđivanje fine strukture zemljišta, i dalje predstavljaju klasičan primerak. Odlična vest je: da ne morate da se saginjete dok radite u bašti jer postoji odgovarajuća kombinacija alata/drške za svaku namenu - u zavisnosti od combisystem principa: Spojite, čvrsto zašrafite i spremni ste za rad!

Prilikom održavanja drveća i žbunja, baštenske makaze iz asortimana GARDENA BP 50 Premium će vam pomoći da se izborite sa manjim granama. Ove makaze sa oštricom preko oštrice izgledaju otmeno i precizno seku svaku granu. GARDENA makaze za orezivanje debljih grana. Inovativna tehnologija i ergonomski rukohvati olakšavaju posao. Ako nema dovoljno prostora za makaze za orezivanje, mogu da se upotrebe makaze za drveće i žbunje StarCut 160 B. Zahvaljujući kablu koji se uvlači i prenosnom mehanizmu koji štedi energiju, one seku grane bez poteškoća i upetljavanja. Ne zaboravite da zalijete kada završite! Bilo da je reč o raspršivačima ili mlaznicama, GARDENA ima pravi komad opreme za svaki zahtev. Sva pomagala za zalivanje mogu u svakom trenutku da se lako povežu na crevo ili neki drugi priključni uređaj, kao što je oscilirajuća prskalica, pomoću Original GARDENA System-a.

Comments