Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Inteligentna oprema za zalivanje za lep travnjak i bujne leje.

Sunčane nedelje tokom leta, tokom kojih nema kiše, su divne za nas – ali, na žalost, ne i za baštensko bilje. Kada je u pitanju voda, trava je posebno zahtevna. Gubitak desetine uobičajene zalihe vode dovodi do uvenuća.

Baštenskom cveću, kao što je jednogodišnje letnje cveće, koje stalno cveta ili povrću, koje se bere u toku leta, potrebno je do 200 litara vode po kvadratnom metru. Impresivni sistemi za zalivanje koji koriste inteligentnu tehnologiju i koji su laki za korišćenje i pružaju inovativna rešenja ovde imaju praktičnu primenu.

GARDENA je osmislila AquaContour automatsku oscilirajuću prskalicu za baštovane-amatere koji znaju da vodu treba pažljivo koristiti jer predstavlja dragocen resurs. Ovu prskalicu je moguće precizno podesiti tako da mlaz dopre do svakog kutka bašte. Ona je u potpunosti precizna jer zaliva samo delove koji su suvi. Kako to postiže? Inteligentni sistem omogućava programiranje korak po korak i skladištenje do 50 tačaka konture, zbog čega se može dopreti do delova kojima je potrebno zalivanje.

GARDENA Micro-System je najpodesniji za zalivanje ivica i travnjaka. On automatski i po pristupačnoj ceni snabdeva sve biljke potrebnom vlagom. Nevidljivi sistem za prskanje se brzo i lako sastavlja. Njegova podzemna linija zalivanja ravnomerno i bez isparavanja vode vlaži zemljište.

Baštensko crevo – koje je sada moguće koristiti direktno sa motalice – je koristan dodatak. Ovu funkciju omogućava GARDENA kutija za crevo koja se montira na zid i poseduje mehanizam automatskog namotavanja (automatic roll-up mehanizam). Jednostavno se montira na zid i može se okretati za 180 stepeni, što omogućava laku promenu smera. Priključak za crevo se može koristiti za lako i brzo priključivanje na slavinu, prskalicu, štap sa mlaznicom ili raspršivač. Sve što treba da uradite nakon zalivanja jeste da brzo povučete crevo i ono će se automatski namotati.

Comments