Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Informacije o košenju travnjaka

Košenje je jedan od najvažnijih zadataka prilikom održavanja travnjaka zbog toga što redovno košenje doprinosi bujnosti travnjaka. GARDENA nudi dva različita tipa kosilica: rotacione kosilice za standardno košenje i cilindrične za izrazito fino košenje.

Ukoliko želite da nađubrite travnjak prirodnim putem, najbolje je da izaberete kosilicu koja ima funkciju malčiranja. Posebno je na proleće važno kositi travnjake najmanje jednom nedeljno. GARDENA kosilice za travu imaju posebno sečivo za nisko koje služi za nisko i precizno košenje trave.

Bez obzira na to da li ćete izabrati električnu ili akumulatorsku rotacionu kosilicu, kosilicu na benzinski pogon ili onu koja ima uređaj za upravljanje ili pak cilindričnu kosilicu koja može biti ručna, električna i akumulatorska kako biste vašu baštu pretvorili u autentičan engleski vrt, GARDENA proizvodi predstavljaju pravo rešenje za sve vaše potrebe.

Comments