Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

GARDENA motorne testere - najvažnije prednosti proizvoda na prvi pogled

GARDENA nudi veliki izbor snažnih, efikasnih, bezbednih motornih testera koje su lake za rukovanje, poseduju izvanredne performanse i jednostavan mehanizam prilikom zatezanja lanca bez dodatnog alata.

Sigurnosna kočnica za povratni trzaj, koja se aktivira ako dođe do trzaja, obezbeđuje visok stepen zaštite korisnika. Indikatori uključeno/isključeno na kočnica za povratni trzaj omogućavaju da odmah utvrdite da li je ona aktivirana ili ne.

Funkcija za brzo zaustavljanje nudi dodatnu bezbednost, jer zaustavlja lanac za 0.15 sekundi i sprečava povrede koje nastaju od lanca koji i dalje radi.

Kad je reč o održavanju, sa GARDENA motornim testerama ste bezbedni. Otvor za gorivo je pristupačan i ima podesan poklopac. Lako se otvara i ne može da se izgubi.

Kroz prozorčić možete jasno da vidite indikator nivoa ulja. Odmah ćete primetiti da li je potrebno da se dolije ulje kako bi se sprečilo oštećenje motorne testere. Prilikom kupovine, motorna testera je napunjena gorivom, tako da možete odmah da je koristite.

Jedinstven sistem za brzo nameštanje za električne motorne testere CST 3519-X i CSI 4020-X omogućava lako nameštanje i zatezanje lanca i bez dodatnog alata. U samo jednom koraku možete namestiti oštricu i zategnuti lanac - bez komplikovanih proveravanja i podešavanja! Ne treba ni o čemu da brinete - jednostavnim pokretom okrenite zavrtanj; potrebno rastojanje je već određeno. 

Električna motorna testera CST 3518 ima funkciju za jednostavno zatezanje lanca bez dodatnog alata. Lanac se zateže u samo par koraka.

1. Otpustite držač oštrice.

2. Zategnite lanac.

3. Ponovo pričvrstite oštricu.

Magnet unutar motorne testere (artikli 8862 i 8863) služi kao treća ruka. Magnet pridržava oštricu prilikom sastavljanja. To omogućava lako i bezbedno sastavljanje.

Velika brzina lanca (10 m/s, 12 m/s, 15 m/s) omogućava odgovarajući učinak prilikom sečenja. Možete da postignete sjajne rezultate uz malo napora. Motorna testera prolazi kroz drvo bez imalo napora.

Uz to, snažan motor (1800 W, 1900 W, 2000 W) omogućava snažno, efikasno i jednostavno sečenje, a mala težina motora olakšava rad.

Ergonomska drška sa laganim komponentama je idealna za savršeno rukovanje prilikom korišćenja u svakoj situaciji - za pripremu drva za ogrev, poslove orezivanja ili čak obaranje drveća. Lagane komponente drške omogućavaju bezbedno rukovanje i bez klizanja.

Sigurnosna kočnica za povratni trzaj, koja se aktivira ako dođe do trzaja, obezbeđuje visok stepen zaštite korisnika. Indikatori uključeno/isključeno na kočnici omogućavaju da odmah utvrdite da li je kočnica za povratni trzaj aktivirana ili ne.

Funkcija za brzo zaustavljanje nudi dodatnu bezbednost jer zaustavlja lanac za 0,15 sekundi i sprečava povrede.

Kada je reč o održavanju, sa GARDENA motornim testerama ste bezbedni. Otvor za gorivo je pristupačan i ima lagan poklopac. Lako se otvara i ne može da se izgubi.

Kroz prozorčić možete jasno da vidite indikator nivoa ulja. Odmah ćete primetiti da li je potrebno da se dolije ulje kako bi se sprečilo oštećenje motorne testere. Prilikom kupovine, motorna testera je napunjena gorivom, tako da možete odmah da je koristite.

Comments