Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

GARDENA - garancija kvaliteta

Mnogi zahtevi su stavljeni pred opremu za baštovanstvo. Učestalost primene ovakve opreme se razlikuje, kao i poslovi koje je potrebno uraditi u bašti. GARDENA proizvodi moraju biti izrađeni tako da mogu da izdrže spoljne uticaje, kao što su toplota, vlažnost, kiša i habanje.

Da bi opravdala garanciju kvaliteta, GARDENA nadgleda ceo lanac proizvodnje, od nabavke sirovina sve do krajnjeg proizvoda. Sve komponente, koje su presudne za kvalitet i pouzdanost proizvoda se podvrgavaju posebnim testovima i smernicama za kvalitet. Testovi izdržljivosti, lomljenja, testovi na toplotu i hladnoću su samo neki od praktičnih testova kojima se svaka komponenta podvrgava. Pročitajte više o garanciji kvaliteta u intervjuu sa rukovodiocem za upravljanje kvalitetom, Rajnerom Hojfeleom.

Kvalitetni proizvodi i garancija

GARDENA proizvodi su sistematično opremljeni sirovinama i komponentama čije karakteristike poboljšavaju upotrebu ovih proizvoda i produžavaju njihov vek trajanja. Odlučni smo da koristimo čelik visokog stepena čistoće za testere, makaze, motike, grabulje i ostalu opremu koja je podložna velikom naprezanju. Potrebno je primeniti ceo spektar tehnologija da bi osnovni, tirkiznoplavi baštenski alat GARDENA nastao iz komada metala. Da bi postao koristan komad alata, metal se najpre podvrgava raznim postupcima, kao sto su bušenje, savijanje i sečenje. Najsavremenija laserska tehnologija se koristi kada je neophodna izuzetna preciznost. Razni postupci za očvršćavanje čine alat naročito stabilnim i trajnim. Naknadno izbrušene oštre ivice ih čine bezbednim za upotrebu. Praškasto oblaganje koje je prva GARDENA uvela za baštenski alat nudi bolju zaštitu od habanja i rđe nego uobičajena završna obrada.

Tako nastaju kvalitetni proizvodi, poput combisystem baštenskih alata, ručnih alata i ručnih makaza za orezivanje, sečenje grana, potkresivanje živice i šišanje trave, za koje GARDENA daje garanciju od 25 godina.

Za reklamaciju proizvoda (za proizvode kupljene u Evropi nakon 1.6.2005.) treba priložiti originalni dokaz o kupovini, na kome se vidi datum kupovine, naziv proizvoda i detalji o kvaru. Garancija ne pokriva habanje, posebno oštrica, žlebova za montiranje oštrica, turbina, lampi, v-remenja i pogonskog remenja, točkova, filtera za vazduh, svećica, kao ni posledice nepravilne upotrebe, a posebno u slučaju nepridržavanja uputstava za upotrebu i održavanje opreme.

Comments