Kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj veb-lokaciji. Ako nastavite da pregledate ovu veb-lokaciju, prihvatate naše korišćenje kolačića. Saznajte više tako što ćete pročitati Kolačići

Kada je reč o održavanju bašte, kompanija GARDENA, čije sedište je Ulm u Nemačkoj, predstavlja omiljeni brend miliona vlasnika imanja i bašti širom sveta. Takav status kompanija GARDENA je stekla zahvaljujući tome što u svojoj ponudi ima kompletan asortiman svih potrebnih alatki – bilo da se radi o sistemima za zalivanje, pumpama, baštenskim jezercima, održavanju travnjaka, drveća i grmova, baštenskim alatkama ili obrađivanju zemljišta. Kompanija GARDENA je danas vodeći evropski brend za baštenske alatke visokog kvaliteta i prisutna je u više od 80 zemalja širom sveta. Osobama koje svoju baštu doživljavaju kao „životni prostor blizak prirodi“ i mesto za odmor, rekreaciju i zabavu treba se obratiti sa puno osećaja.

Sistematski uspeh

Od svog osnivanja 1961. godine, kompanija GARDENA je za svega nekoliko decenija od male trgovačke kompanije za baštenske alatke izrasla u svetski priznatog proizvođača inteligentnih proizvoda i sistema za održavanje bašte. Konačni prodor je usledio uvođenjem linije proizvoda Original GARDENA System 1968. godine. Zamisao osmišljavanja sistemskih rešenja je nastavljena i u sledećim decenijama uvođenjem linija proizvoda GARDENA combisystem (1977. godine), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem i GARDENA Micro-Drip-System (svi nastali 1990. godine). Saznajte više o istorijskim prekretnicama u razvoju proizvoda kompanije GARDENA. Tajna uspeha se uvek krije u izuzetnoj inovativnosti brenda, kao i usaglašenosti smernica za prodaju i marketing.

Član Husqvarna grupe

Kompanija GARDENA je od 2007. godine član Husqvarna grupe i, uz samu kompaniju Husqvarna i McCulloch, predstavlja jednog od njenih ključnih potrošačkih brendova na svetskom nivou.