12.09.. 2013

Idén kilencedik alkalommal ült össze a 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely Gardena márkánkat érdemesnek találta a Superbrands 2013 védjegy viselésére.

A fogyasztók véleménye, online márkaismerete, bizalmuk illetve a márka kedveltsége most még meghatározóbb kritériumai voltak a Superbrands díj elbírálásának, amelyben a GfK Piackutató Intézet által végzett kutatásokat vették alapul.

Büszkék vagyunk arra, hogy idén 4. alkalommal nyertünk el egy olyan díjat, ami olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.
A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Márkatörténet

1961-es alapítása óta a GARDENA néhány évtized alatt kis kertiszerszám-kereskedő cégből intelligens kertápolási termékek és rendszerek világszerte elismert gyártójává vált. Az áttörésre 1968-ban került sor, az Original GARDENA System bevezetésével. A világ több mint 80 országában jelen lévő GARDENA ma a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. 1990-ben bevezetésre kerül a csere akkurendszer, ami egy áttörő lépés volt nem csak technikai, de piaci szempontból is.
A 2007-es évtől a GARDENA a svéd Husqvarna Group tagja, a Husqvarna és a McCulloch mellett, az egyik legfontosabb márkája. A márka sikerének titka a folyamatos innováció, a következetes értékesítés és marketingpolitika folyamatos újragondolása és a piaci körülményekhez való alkalmazkodása.

Az ismertség önmagában nem elég, az elismerés sem, a reklám sem, még a minőség sem elég, ezeknek együttesen kell működniük a siker érdekében, erre a kivételes összhangra mutat rá a Superbrands és igazolja a GARDENA márkánk légjogosultságát a legjobbak között. Mindez fogyasztóink inspirálása nélkül nem jöhetett volna létre. Ez egy olyan kitüntetés, ami igazolja vásárlóink tudatos választását, bizalmát, és márkánk hozzáadott értékét hétköznapi életükhöz, kényelmükhöz.

Inspiráló kertészeti tippek Iratkozzon fel a GARDENA havi hírlevelére!