Käytämme evästeitä verkkosivustomme käyttökokemuksen parantamiseen. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Evästeet

Millaista akkutyyppiä Gardena R40Li:ssä käytetään?

R40Li:ssä käytetään 1,6 Ah Li-Ion-akkuja.

Mistä saan uusimmat ohjelmistopäivitykset?

Rekisteröi robottileikkurisi Internetissä pakkauksessa olevan tuoterekisteröintilehtisen ohjeiden mukaisesti. Ilmoitamme, kun uusi ohjelmistoversio on saatavana. Ks. myös kohta: Miten SILENO/SILENO+ -robottileikkurin ohjelmisto päivitetään.

Miten SILENO/SILENO+ -robottileikkurin ohjelmisto päivitetään?

GARDENA-robottiruohonleikkuri on hyvä päivittää silloin tällöin. Ohjelmistopäivityksen avulla varmistat, että robottileikkurisi on aina ajan tasalla.

Tarvitset vain tietokoneen (PC tai Mac), internetyhteyden ja leikkurin mukana toimitettavan USB-kaapelin. Päivitys on helppo tehdä muutamaa vaihetta seuraamalla.

Latest Software-Status

Main: 7.13.00, HMI: 7.06.00 SUP: 6.01.00

Siirry päivitykseen