Käytämme evästeitä verkkosivustomme käyttökokemuksen parantamiseen. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Evästeet

Näissä Tietosuojaperiaatteissa määritetään, mitä tietoja Husqvarna AB (publ)/GARDENA GmbH tai sen konserniyhtiöt, tytäryhtiöt tai haaraliikkeet (yhdessä GARDENA) tai kolmannet osapuolet GARDENAn puolesta keräävät Sivustolta ja miten henkilötietojasi suojataan. Jos et hyväksyTietosuojaperiaatteita, et voi käyttää Sivustoa. Näitä Tietosuojaperiaatteita voidaan muuttaa aika ajoin, joten sinun pitää tarkistaa ne ajoittain.

Yleistä
Huomaa, että, jotta voisit osallistua tiettyihin toimintoihimme ja käyttää tiettyjä tuotteitamme ja palvelujamme, on välttämätöntä, että ilmoitat tiedot, joista sinut voit tunnistaa, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi (”Henkilötietosi”) tietyissä Sivuston osissa. Siksi sinun on täysin ymmärrettävä ja yksiselitteisesti hyväksyttävä sellaisten Henkilötietojen käyttö ja siirto näissä Tieturvaperiaatteissa määritettyjen ehtojen mukaisesti.

Henkilötietojen ja muiden käyttäjätietojen kerääminen ja käyttö
GARDENAAlle luovuttamiasi tietoja suojaavat Ruotsin ja Euroopan tietosuojalainsäädäntö. GARDENA tallentaa Henkilötietosi ja hallitsee niitä voidakseen auttaa sinua tuotteittemme ja/tai verkkopalvelujemme käytössä. Jos annat meille lisää Henkilötietoja vastaanottaaksesi meiltä tietoja – esimerkiksi esitteitä, luetteloita – me keräämme ja tallennamme nuo tiedot. Noiden tietojen avulla voimme täyttää tietopyyntösi. Tiedot tallennetaan kohtuullisen turvalliseen ja suojattuun ympäristöön niin pitkäksi aikaa kuin GARDENA uskoo, että ne voivat olla tarpeellisia viestinnässä kanssasi. Jos haluat poistaa kaikki tietosi tai osan niistä, ota yhteyttä Husqvarna AB:hen [Relevant postal and email address contacts]. GARDENA voi pyytää sinulta lisää ei-pakollisia tietoja parantaakseen asiakkaidensa tuntemusta, harjoittaakseen suoramainontaa tai kutsuakseen sinua kilpailuihin. Voit vastata vapaasti sellaisiin lisätietopyyntöihin. GARDENA kerää myös ei-henkilökohtaisia tietoja Sivuston käytöstä. Näitä tietoja kerätään kollektiivisesti ja vain sisäisiä tarkoituksia varten, jotta voimme parantaa verkkokokemustasi ja tukea Sivustolla käyntiäsi. GARDENA voi yhdistää näitä tietoja Henkilötietoihin nähdäkseen, ketkä käyttäjät käyttävät mitäkin materiaaleja, mikä auttaa meitä parantamaan Sivustoa. GARDENA ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle18-vuotiailta henkilöiltä, eikä sen sivustoa ole tarkoitettu näille. Neuvomme vanhempia ja huoltajia seuraamaan aktiivisesti lasten toimintaa verkossa.

Henkilötietojen siirto
GARDENA ei luovuta tai siirrä (muuta kuin reititystarkoituksessa) Sivustolla ilmoittamiasi tietoja millekään kolmannelle osapuolelle paitsi, (a) kun annat siihen suostumuksesi; (b) kun laki tai oikeuden määräys edellyttää sitä; (c) GARDENAn oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi; (d) muiden Sivuston käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi; (e) henkilöille tai yhtiöille, joiden kanssa GARDENAlla on sopimus Sivuston tai liiketoimintamme sisäisten toimintojen suorittamisesta; tai (f) uskomme hyvillä perusteilla, että ne ovat sellaisen lain tai sitovan sopimuksen alaisia, joka takaa Henkilötietojen reilun käsittelyn ja riittävän suojaamisen periaatteet. GARDENA varaa oikeuden harkintansa mukaan ottaa yhteyttä asiaankuuluvaan viranomaiseen, jos se huomaa toimintaa, joka voi olla laitonta tai rikkoa GARDENAn käyttöehtoja.

Evästeet
Sivusto voi käyttää niin sanottuja ”evästeitä”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät verkkosivuston tietokoneelle tallentamia tietoja. Ne auttavat meitä tarjoamaan Sivustolla lisätoimintoja sekä analysoimaan Sivuston käyttöä. Evästeitä on kahdenlaisia: Toisia käytetään "muistamaan" sellaisia tietoja kuten käyttäjätunnus ja salasana ja niitä pidetään tietokoneella siihen asti, kunnes päätät ”kirjautua ulos” palvelusta. Sellaisia evästeitä tallennetaan tietokoneelle vain, jos valitset "Älä kysy käyttäjätunnustani tai salasanaa jatkossa".

Toinen tyyppi on niin sanottu istuntoeväste. Sillä seurataan esimerkiksi sitä, minkä kielen olet valinnut sivustolla. Sivustolla käynnin aikana sellaiset evästeet tallennetaan tilapäisesti tietokoneen muistiin. Istuntoevästettä ei yleensä tallenneta pitkäksi aikaa tietokoneelle, ja yleensä se poistetaan, kun suljet selaimen. Sellaisten evästeiden käytöllä GARDENA toivoo voivansa paremmin kohdistaa asiaankuuluvat tiedot kävijöille.

Jos et halua hyväksyä GARDENAn evästeiden käyttöä, useimmissa selaimissa voit säätää asetuksia niin, että selain torjuu evästeet. Tämä voi kuitenkin rajoittaa Sivuston toimintoja ja hyödyllisyyttä.

Laatu
GARDENA sitoutuu varmistamaan kohtuullisilla toimenpiteillä, että keräämämme Henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla. Sinun velvollisuutesi on kuitenkin ilmoittaa vain tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla olevia Henkilötietoja, kun niitä kerätään Mikäli myöhemmin huomaat, että hallussamme olevat Henkilötiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajan tasalla, korjaamme ne kohtuullisilla toimenpiteillä saatuamme sinulta kirjallisen ilmoituksen asiasta.

Turvallisuus
Vaikka GARDENA ei voi taata, ettei luvatonta käyttöä koskaan esiinny, voit luottaa siihen, että GARDENA pyrkii huolellisesi ylläpitämään Henkilötietojesi turvallisuutta ja estämään niiden luvattoman käytön sopivalla tekniikalla ja sisäisillä menettelyillä.

Muut verkkosivustot
Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. GARDENA ei valvo sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen, jotka voivat olla linkitettyjä Sivustoon, sisältöä tai tietosuojakäytäntöjä eikä ole vastuussa niistä. Sellaiset verkkosivustot voivat sijoittaa omia evästeitään tietokoneellesi ja/tai kerätä ja käsitellä henkilötietojasi eri tavoilla. Suosittelemme, että tutustut sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojentietosuojakäytäntöihin, ennen kuin käytät sivustoja.

Muutokset
GARDENA varaa oikeuden, oman harkintansa mukaan, muuttaa, lisätä tai poistaa minkä tahansa näiden Tietosuojaperiaatteiden osan koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset näihin Tietosuojaperiaatteisiin tulevat voimaan, kun ne julkaistaan Sivustolla. Jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun mikä tahansa muutos näihin Tietosuojaperiaatteisiin on julkaistu, sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset.

Nämä Tietosuojaperiaatteet on viimeksi päivitetty 09/03/11.