Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores websted. Ved fortsat at browse på dette websted accepterer du vores brug af cookies. Få mere at vide ved at læse Cookies

Denne side indeholder detaljerede oplysninger om GARDENA-robotplæneklipperen. Du kan enten se installationsfilmene, tjekke forskellige installationseksempler, læse vores ofte stillede spørgsmål eller finde andre nyttige oplysninger.

GARDENA Robotic Lawnmower

Registrer din GARDENA-robotplæneklipper!

Det er hurtigt og nemt at registrere din GARDENA-robotplæneklipper.

Ofte stillede spørgsmål

GARDENA Robotic Lawnmower

Kunne du tænke dig at vide, om GARDENA-robotplæneklipperen også kan passe i din have? Eller har du et bestemt spørgsmål om installationen eller brugen af robotplæneklipperen?
Du finder alle svarene i dette afsnit med ofte stillede spørgsmål.

Vinterservice til din robotplæneklipper

Din GARDENA robotplæneklipper har i sæsonens løb brugt mange arbejdstimer på at pleje din plæne. Nu er det på tide at tænke på at sende robotplæneklipperen
i velfortjent vinterhi.

Vi tilbyder en 'gør det selv'-vejledning, så du kan sikre, at din flittige GARDENA robotplæneklipper er i topform til at genoptage arbejdet til foråret.

Serviceværksteder og forhandlere

Kom i kontakt med dit nærmeste serviceværksted eller forhandler.

Begrænsninger og muligheder

• 1

Arealer på op til 400 m²

Robotplæneklipperen R40Li kan håndtere arealer på op til 400 m², hvis den får lov at arbejde med maksimal kapacitet, hvilket vil sige 13 timer om dagen, alle ugens dage.

• 2

Hældninger på op til 25 %

GARDENA-robotplæneklipperen kan arbejde på skråninger med hældninger på op til 25 %. Stejlere skråninger bør undgås, da græsplænen kan blive beskadiget, og der kan opstå funktionsfejl.

• 3

1,5 m brede passager

Passager skal være mindst 1,5 meter brede for at sikre, at robotplæneklipperen uden videre kan komme igennem dem. Smallere passager bør undgås.

Installationsfilm

Installationseksempler

Installationseksempler

Download installationsmaterialet for at se..." svarende til f.eks. "i denne PDF finder du forskellige havesituationer og eksempler på, hvad der skal tages højde for, når du installerer GARDENA-robotplæneklipperen i din egen have.

Download installationseksemplerne

Dokumentation

Brugsanvisninger til robotplæneklipperne.

Har du mistet din brugsanvisning? Eller vil du bare vide mere om de tekniske aspekter ved GARDENAs robotplæneklippere?

Lynvejledning

Lynvejledningen hjælper dig med hurtigt og nemt at installere og forstå GARDENAs robotplæneklippere.

Lynvejledning til R40Li og R70Li

Brochure om GARDENA Robotplæneklipper

Sådan slår vi plænen i dag - helt afslappet.

Download brochuren.