Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores websted. Ved fortsat at browse på dette websted accepterer du vores brug af cookies. Få mere at vide ved at læse Cookies

Vores kunder er vigtige for os, og vi vil gerne forsikre dig om, at vores serviceniveau er lige så højt som kvaliteten af de produkter, vi sælger. Hvis du har spørgsmål til GARDENA-produkter eller andre ting, du undrer dig over i forbindelse med GARDENA-produkter, bedes du kontakte din nærmeste forhandler eller udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

GARDENA Kundeservice

Vedrørende service og reservedele, bedes du kontakte vores servicepartner Trillingerne på telefonnummer 32 97 07 11. (Gælder dog ikke Gardena robotter)

Kontaktformular

Kontakt os gerne via nedenstående kontaktformular. Klik på det emne øverst i formularen, som er mest relevant for din henvendelse.