Wij gebruiken cookies om uw ervaring met onze website te verbeteren. Door verder te browsen op deze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie Cookies

Hoe voeg ik objecten toe ?

Open de menu balk en klik op het object dat u wenst toe te voegen. Alle objecten die nodig zijn om uw tuin te ontwerpen kan u hier vinden. Er zijn drie verschillende soorten objecten.

Vormen

Deze objecten geven u de mogelijkheid om oppervlakken te plaatsen, bv. gras en portieken, met de hulp van ankerpunten.

Struiken

Deze objecten geven u de mogelijkheid om objecten handmatig te tekenen, bv. hagen, water, grond of paden.

Basis objecten

Objecten die u kan toevoegen aan uw tuin door ze aan te klikken en ze in uw plan te plaatsen. Deze objecten kunnen vergroot, verkleind of gedraaid worden.

Hoe gebruikt ik de vormen ?

Selecteer een vormobject in het menu. Klik waar u wenst te beginnen met uw vorm. Klik dan in de volgende hoek. Een rechte lijn wordt zichtbaar tussen punt 1 en 2. Een oppervlakte wordt duidelijk en wordt afgesloten door de groene knop aan te vinken. U kan natuurlijk de oppervlakte aanpassen door andere punten aan te duiden en meerdere hoeken bij te voegen.

Hoe gebruik ik het penceel object ?

Klik op het penceel object in het menu, bv. een haag. Klik en teken de haag in uw plan. Verschillende maten van hagen worden voorgesteld.

Hoe pas in objecten aan ?

Selecteer het gewenst object. U kan het object bewerken of vergroten door de hoeken naar boven of naar beneden te trekken. Gelieve te noteren dat de grootte van sommige objecten evenredig gebeurt.

Kan ik objecten verwijderen ?

U kan objecten verwijderen door ze te selecteren, rechts te klikken en dan verwijderen selecteren. U kan ze eveneens selecteren en op de "delete" knop te duwen.

Hoe kan ik objecten draaien ?

Selecteer het object. Hoe de cursor even aan op een hoek om de draai functie zichtbaar te maken. Deze functie is niet mogelijk voor de vorm- en penceel objecten.