Wij gebruiken cookies om uw ervaring met onze website te verbeteren. Door verder te browsen op deze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie Cookies

Hoe kan ik aanmelden ?

U van registreren via het account formulier via de Mijn Tuin pagina's op de onze website www.gardena.com, of registreer u meteen via de applicatie van Mijn Tuin Studio wanneer u een tuin bewaart.

U moet zoch aanmelden om uw tuin te kunnen bewaren.
Om aan te melden hoeft u enkel uw e-mail adres en paswoord in te vullen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Hoe meld ik aan ?

U kan inloggen via de pagina's van Mijn Tuin op onze website www.gardena.com of meteen inloggen via de apllicatie van Mijn Tuin Studio. U moet inloggen om u bewaarde tuinen op te vragen.

Indien u uw paswoord vergeten bent, klik op de link op uw paswoord te veranderen en vul uw e-mail adres is. Uw paswoord zal naar uw e-mail adres gestuurd worden.

Hoe bewaar ik mijn tuingegevens ?

U wenst uw tuin te bewaren en later voor te werken? Geen probleem - u hebt enkel een account nodig. Meldt u aan als gebruiker, log in en bewaar uw tuin.

Ik ben mijn paswoord vergeten - wat moet ik doen?

Wanneer u aanmeldt in Mijn Tuin is er een link om uw paswoord te resetten. Klik op deze link en u voeg opnieuw uw e-mail adres in. Uw Mijn Tuin paswoord wordt naar uw e-mail adres gestuurd.